27 Σεπτεμβρίου 2010

Για την Ανάσα...


Δεν είμαι η Ανάσα!
Εμένα με λένε Νατάσσα!
Μα για χάρη της, Ανάσα θα γίνω κι εγώ…
Για να μην δω ΠΟΤΕ εκείνο τον τόπο να μην αναπνέει…

Η Φίλη μου Καλλιόπη, μου έκανε απόψε την πρόταση  και την τιμή να είμαι συντάκτρια της Ανάσας! Με μεγάλη μου χαρά δέχτηκα την πρότασή της κι από σήμερα λοιπόν , θα έχω δυο σπίτια! Την Ανάσα και Τον Βιβλιοφάγο.
Θα είμαι και εκεί όπως μου ζήτησε εκείνη, να κάνω αναρτήσεις, να δέχομαι τα σχόλια σας και σας απαντώ! Γνωρίζω πως στους περισσότερους από τους αναγνώστες της ίσως να είμαι άγνωστη, μα αυτό δε θα μας εμποδίσει να μοιραστούμε το ίδιο ταξίδι από εδώ και εμπρός…
Όπως η Καλλιόπη, έτσι κι εγώ λατρεύω τη συγγραφή! Όπως εκείνη, έτσι κι εγώ θα αναρτώ τα προσωπικά μου «αποκυήματα φαντασίας» ταυτόχρονα και στο δικό της ιστολόγιο..
Όπως η Καλλιόπη, έτσι κι εγώ…
Θα είμαι εκεί για να συνεχίσω όσα θα αφήσει για λίγο η καλή μας φίλη. Προσωπικοί λόγοι, την αναγκάζουν να λείψει για κάμποσο, μα δε θα αργήσει να ξαναγυρίσει! Έως τότε, θα είμαι εκεί να συμπληρώνω το έργο της.
Σίγουρα σαν εκείνη δε γράφω. Σίγουρα σαν εκείνη δεν σχολιάζω και δεν απαντώ, μα θα τα κάνω όλα με την ίδια θέληση και την ίδια αγάπη που τα έκανε κι εκείνη! Σας θέλω όλους εκεί, μαζί μου, να συνεχίσουμε να δίνουμε ζωή σε εκείνο τον όμορφο κόσμο που έφτιαξε με τόση όρεξη και με τόσο μεράκι η Καλλιόπη!
Κι εκείνη εδώ τριγύρω θα είναι και θα μας παρακολουθεί!  
«Ανάσα μου,
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, να σου πάνε όλα καλά! Δεν επιθυμώ τίποτα περισσότερο από το να σε δω γρήγορα και πάλι κοντά μου! Γιατί πίστεψέ με, σε ένιωσα από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, κοντά μου, αληθινή φίλη κι ακόμα παραπάνω! Κι άσε τους άλλους να λένε! Εμείς που  τα ζούμε ξέρουμε! Ξέρουμε πόσο κοντά μπορούν να έρθουν δυο άνθρωποι, ακόμα κι αν δεν γνωρίζονται χρόνια! Σημασία έχει να μπορείς να μιλάς με τα μάτια και την ψυχή. Κι εμείς το καταφέραμε! Είμαστε ένα παράδειγμα κι εμείς, δε νομίζεις; Θυμάμαι ένα σου σχόλιο σε μια πρόσφατη ανάρτησή μου. Θα κλέψω τα λόγια σου και θα κλείσω με αυτά : “Μείνε όπως είσαι, έχεις αλήθεια που δύσκολα συναντάται στις μέρες μας και δεν χρειάζεται κραυγές για να ξεχωρίσει. Κι αν φανεί σε κάποιους πως ανταλλάσουμε φιλοφρονήσεις, ειλικρινά δεν με απασχολεί. Το μόνο που με νοιάζει είναι να κρατώ κοντά μου ότι θεωρώ εξαιρετικό και μπορεί να εκτιμήσει την αλήθεια μου.
Σε
κρατώ κοντά μου λοιπόν και σε ευχαριστώ.»
Ακριβώς τα ίδια νιώθω κ εγώ καλή μου για εσένα! Ακριβώς ! Σε κρατάω κοντά μου λοιπόν!
Κοίτα μη μου αφήσεις το χέρι…

Δεν είμαι η Ανάσα!
Εμένα με λένε Νατάσσα!
Μα για χάρη της, Ανάσα θα γίνω κι εγώ…
Για να μην δω ΠΟΤΕ εκείνο τον τόπο να μην αναπνέει…

12 σχόλια:

  1. Δεν ξερω τι συνεβει αλλα εγω θα προσπαθησω οσο μπορω να ειμαι «εκεί»....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ρίκη μου,
    καλή μου σε ευχαριστώ! Να 'σαι πάντα καλά!
    Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα!

    Τα φιλιά μου και καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή αρχή λοιπόν και εκεί.
    Και μην ανησυχείς, θα σε μάθουν και εκεί όσοι δε σε ξέρουν. Το γράψιμό σου θα τους τραβήξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνοδοιπόρε μου ελπίζω και εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που απασχολεί την Αnasa...
    Τις έστειλα μνμ στο facebook δεν ξέρω όμως αν μπορεί να το δει...
    Να της μεταφέρεις σε παρακαλώ την ανησυχία μου ,τις ευχές μου και την στήριξη μου σε ότι χρειαστεί...
    Τα φιλιά μου και μια ζεστή καλησπέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Νυχτερινή μου Πένα,
    σε ευχαριστώ για τις ευχές σου! Εμένα αυτό που με νοιάζει, δεν είναι να με μάθουν ως Νατάσσα! Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να συνεχίσουν να επισκέπτονται με την ίδια χαρά την Ανάσα! Εσύ το ξέρεις καλά! Διαβάζοντας κάποιον, μπορείς να "κολλήσεις"! Χαίρομαι πραγματικά που παρόλο που δεν γνωριζόμαστε και δεν μου έχεις καμία υποχρέωση, είσαι πάντα εδώ ! Πάντα θα περάσεις! Το ξέρω! Και πάντα θα με διαβάσεις! Μπορεί να μη σχολιάσεις αλλά πάντα είσαι εδώ! Και να μη σχολιάσεις! Αν δεν το νιώσεις δε θέλω να το κάνεις! Μου φτάνει που περνάς! Έτσι κάνω και εγώ! Έτσι κάνουν όσοιι διαβάζουν την Ανάσα! Έτσι κάνουμε όλοι μας! Δεν μας υποχρεώνει κανείς να διαβάζουμε ή να σχολιάζουμε τα πάντα! Από μόνοι μας "αγαπάμε" περισσότερο κάποια ιστολόγια! Τα αγαπάμε, γιατί όσα γράφονται μέσα σε αυτό, μας κάνουν να αισθανόμαστε κάπως! Μας κάνουν να νιώσουμε! Αυτό θέλω κι εγώ γράφωντας στην Ανάσα! Να συνεχίσουν όσοι την διαβάζανε, να το κάνουν και τώρα! Όχι με το ζόρι, αλλά με την καρδιά τους! Αυτό θέλω να καταφέρω!
    Σε ευχαριστώ που είσαι εδώ!

    Καλό μεσημέρι να έχεις!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Ιανέ μου,
    εύχομαι και εγώ να είναι κάτι που θα περάσει γρήγορα και να γυρίσει πάλι κοντά μας δυνατή! Βεβαίως και θα την ενημερώσω, αν και είμαι σίγουρη πως θα δει και το μνμ σου κ το σχόλιο σου!
    Συνοδοιπόρε μου να 'σαι καλά και να περνάς κι από τα δυο μου σπίτια τώρα πια!

    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εδώ και εκεί λοιπόν!!!
    Αντε καλή αρχή και να ευχηθούμε όλοι να μπορέσει το συντομότερο να επιστρέψει η Ανάσα!!!!

    Φιλάκια καλή μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Sweet truth
    ΄σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι κ σε 'σένα κάθε καλό να έχεις! Και γρήγορα να γυρίσει ξανά η Ανάσα μας! Πώς αλλιώς θα ανασάνουμε 'μεις, πες μου... Πώς;

    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μεγια το νεοοο σου σπιτακιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @sykaki
    σε ευχαριστώ πολύ καλή μου!

    Σου στέλνω τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ δεν χρειάζεται να σου ευχηθώ για τίποτα. Μόνο να νιώσω περήφανος μπορώ που είσαι φίλη μου. Ανθρώπους με την δική σου αξία τους ψάχνει κανείς με το φανάρι σήμερα.
    Σε ευχαριστώ που είσαι φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @Χριστόφορέ μου!
    Εγώ να δεις πόσο περήφανη είμαι! Πολύ πολύ!
    Α πρέπει να έρθω στο Χαλάνδρι να φάω όλα σου τα μπισκότα κ τα κέικ!
    χαχαχαχαχα!!!

    Να 'σαι καλά φίλε μου!
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες μου αυτό που σκέφτηκες...
Σε ακούω...