3 Ιουνίου 2011

Λογοτεχνικό Περιοδικό αντί x λόγου





Το Λογοτεχνικό Περιοδικό αντί x λόγου http://www.facebook.com/antiepilogou γιορτάζει τα δέκα του τεύχη και μαζί του γιορτάζω κ εγώ, αφού για πρώτη φορά βλέπω κείμενό μου δημοσιευμένο σε έντυπη μορφή! Εύχομαι το νέο παιδί να είναι καλοτάξιδο και οι φίλοι της Λογοτεχνίας κ της Ποίησης να το βάλουν στην καρδιά τους! Το αξίζει, αφού οι συντάκτες του, ό,τι κάνουν το κάνουν με αγάπη!


Σε αυτό το τεύχος συμμετέχουν :
Νικόλαος Φωτιάδης
Αναστασία Βασιλάκου
Ιωάννα Σαμαρά
Βασίλης Κουστούδας
Πέρσα Κατσαμάκη
Άντρη Αντωνίου
Δημήτρης Νίκου
Άννα Νιαράκη
Ευάγγελος Ευθυμίου
Γιάννης Πλιώτας
Γιάννης Φαρσάρης
Αμαλία Παπακώστα
Άγγελος Σαμιώτης
Ισμήνη Μυρτάκη
Ελένη Μπάρκα
Εύη Μαρκάτη



editorial 10ου τεύχους

Έφτασαν τα γενέθλιά μας. Κλείσαμε τα δέκα. Αν ήμασταν άνθρωπος, τώρα θα πηγαίναμε τετάρτη δημοτικού. Θα τρέχαμε στις αλάνες ή θα συλλέγαμε μυρωδάτα χαρτιά αλληλογραφίας, θα κάναμε σούζες με τα ποδήλατα ή θα φτιάχναμε κοτσίδες τα μαλλιά μας, θα στέλναμε ραβασάκια και θα χαρίζαμε δωράκια στο αγαπημένο μας πρόσωπο κοκκινίζοντας από ντροπή. Και στο πάρτυ των γενεθλίων μας θα καλούσαμε όλους τους φίλους μας και θα εμφανίζαμε μια πελώρια τούρτα με δέκα κεράκια στην κορυφή της.
Είμαστε περιοδικό όμως - και συγκεκριμένα λογοτεχνικό περιοδικό. Ωραίο θα ήταν ένα πάρτυ με όλους τους συντάκτες και τους αναγνώστες και μια πελώρια τούρτα να μας περιμένει, αλλά δυστυχώς δε θα συμβεί αυτό. Γιατί τα δέκα που κλείσαμε δεν είναι χρόνια, αλλά τεύχη. Τα χρόνια μας είναι μόλις δυόμιση - άντε τρία παρά κάτι. Και στα δυόμιση σου δεν γίνεται έχεις μια πελώρια τούρτα. Γίνεται; Το πολύ πολύ να ανησυχείς μην κατουρηθείς πάνω σου και σε μαλώσει η μαμά.
Ας αφήσω όμως την σύγκριση περιοδικού-ανθρώπου και ας επιστρέψω στην επέτειο μας. Γιατί ναι, στην τελική γιορτάζουμε τα δέκα μας τεύχη. Μεγαλώσαμε…
Μεγαλώσαμε τις σελίδες - μιας και ξεκινήσαμε με εικοσι οχτώ και έχουμε φτάσει σαράντα τέσσερις - μεγαλώσαμε ως συντακτική ομάδα -ξεκινήσαμε έξι άτομα και πλέον από τις σελίδες μας έχουν περάσει πάνω από σαράντα συγγραφείς, ποιητές και αρθρογράφοι - μεγαλώσαμε και ως προς τον αριθμό των αναγνωστών - όλο και περισσότεροι μας ζητάτε το περιοδικό και τα σημεία διανομής του όλο και αυξάνονται.
Παράλληλα όμως μεγαλώσαμε και εμείς οι ίδιοι. Αποκτήσαμε εμπειρίες, κάναμε νέες γνωριμίες, γίναμε - ελπίζουμε - καλύτεροι στη γραφή μας και μαζί με το περιοδικό ωριμάσαμε.
Ωριμάσαμε λοιπόν. Με το παρόν τεύχος ολοκληρώθηκε ένας κύκλος. Τώρα ανοίγουμε ένα άλλον, γιατί σιγά σιγά περνάμε στην εφηβεία. Οι ευθύνες αυξάνονται, αλλά εμείς θα είμαστε εδώ να ανταποκριθούμε. Θα αλλάζουμε και θα εξελισσόμαστε, ελπίζουμε προς το καλύτερο.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους του συντάκτες που πέρασαν από το περιοδικό και όσους βοήθησαν για την ανάπτυξή του, και κυρίως σας ευχαριστούμε όλοι εμείς για τη στήριξή σας σε όλα αυτά τα τεύχη.

Καλή ανάγνωση και χρόνια μας πολλά!

× Ευάγγελος Λ. Ευθυμίου







 Εγώ συμμετέχω με το κείμενο " Αγάπες που έσβησαν" ! Μπορείτε να απολαύσετε το νέο τεύχος αλλά και τα προηγούμενα εδώ
 http://www.antiepilogou.gr/tefxi.html

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/11 10:10 μ.μ.

    συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @meanan
    Σ'ευχαριστώωωωωωωωωωω!!!
    Να 'σαι καλά!

    Τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/6/11 6:40 μ.μ.

    Πρεπει να εισαι πολυ ενθουσιασμενη!
    Πολλα συγχαρητηρια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για το πρώτο βήμα, την πρώτη σου δημοσίευση. Γρήγορα και το βιβλίο εύχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πες μου αυτό που σκέφτηκες...
Σε ακούω...